Norska
Svenska
Danska
0 varer i handlekurven
   

BETINGELSER

Fullstendig betingelser:

 

 100 % nöjd innom 30 dagar från beställningen.

Vi  vill bara ha dig som kund om du är mycket nöjd med oss. Vi ger dig därför 30 dagar att testa både våra produkter och oss som leverantör.

Du behöver inte ange en anledning för att returnera till oss! Varorna måste naturligtvis levereras i 100 % oskadat skick, vilket även gäller repor, etc

 

 

 

 

Returprocedur

Se menyen «Retur» på vår hemsida. Detta er viktigt!!

 

Vi  återbetalar omedelbart dina utlägg vid mottagandet.

 

Om du returnerar senare än 14 dagar utan förhandsgodkännande förbehåller vi oss rätten att innehålla delar av inbetalningen.

 

Om dessa punkter inte har följts räknas returen inte som korrekt och ingen återbetalning sker!

Retur som evt mistes undersveis av posten eller annen leverandør vil ikke bli erstattet eller på annen måte godkjent som returnert til oss! Så for din egen del- se retur menyen og husk sporings nummer :-)

 

Tillverkningsinformation

 

Her  upplyser vi om alla varors främsta egenskaper.

 

Vi strävar efter att ge våra kunder så korrekt information som möjligt. Vi understryker dock att skriv- och tryckfel kan förekomma, vilket kan innebära att vi inte kan leverera enligt den information som ges på våra webbsidor.

 

Priser

 

Alle priser kan justeres. Det er normalt den prisen som er oppgitt i bestillings øyeblikket som er gjeldene. Dog taes det forbehold skulle det være feil listen slik at det er opplagt at prisene er feil. Alle oppgitte priser er inklusive 25 % moms - Norge.

 

Beställning

 

Ett avtal mellan köpare och säljare är bindande först när vi har mottagit en formell beställning och varan är betald i sin helhet av köparen. Vi förbehåller oss rätten att annullera din order om produkten är slutsåld eller inte kan levereras enligt din önskan. Vid slutförsäljning meddelar vi dig.

 

Betalkort

Vi accepterar följande betalkort: Visa och MasterCard.  Frakt, betalnings- och expeditionskostnader tillkommer.

Den kontoinformation du uppger vid köp av en vara kan inte läsas av oss eller andra. Den sänds direkt till BBS (Bankenes BetalingsSentral) i krypterat skick och kan endast läsas av BBS.

 

Risk vid försändelse

 

Först när varan är i köparens besittning övertar köparen ansvaret för den. Vid retur bär kunden ansvaret fram tills den har hämtats av oss.

Reklamation

 

Köparen har enligt köplagen 2 års garanti från fakturadatum på fabrikationsfel, materialfel och brister. Reklamationsrätten täcker inte fel eller skador som uppstår på grund av repor, slitage, felanvändning eller ingrepp utöver de justeringar som är specificerade i bruksanvisningen. Fakturan skall framläggas som kvittering vid bruk av reklamationsrätten. Om fel eller brister konstateras måste köparen inom rimlig tid meddela oss om detta.

 

Undersökning av varan

 

Efter att du har mottagit varan bör du, så snart som möjligt, undersöka om den överensstämmer med beställningen, om den har blivit skadad under transporten, eller om den har fel eller brister.

 

Ansvarsbefrielse

 

Vi ansvarar inte för varor eller produkter som kunden har tillgång till via länkar på våra hemsidor, eftersom det ligger utanför våras kontroll.

 

Vi är inte ersättningsskyldig för förlust som följd av förseningar som ligger utanför vårass kontroll.

 

Vi ger endast garantier för varor som säljs direkt av oss, inte för skador på andra saker eller följdskador som uppstår p.g.a. användning av våra produkter etc.

Vi vill också upplysa om att ändring av hk/Nm och avgasutsläpp är avgiftspliktigt för ägare/brukare av bilen. Bestchip.se frånskriver sig allt ansvar för extra kostnader som bilägare/brukare kan ådra sig på grund av användning av vår utrustning.

 

Förbehåll för ändringar

 

Vi förbehåller sig rätten att ändra villkor och priser som gäller för dessa sidor.